Welkom bij Stadium

UPDATE COVID-19: De kleedkamers en douches zijn enkel toegankelijk voor klanten die gebruik maken van het zwembad
Menu

Abdo bottom stretch
Brussel - Stadium Kinetix

Tijdens de Abdo-Bottom-Stretch worden oefeningen aangeboden die een gewichtsverlies gelokaliseerd op de buikspieren en bilspieren als doel hebben. De lessen worden gegeven op inspirerende muziek. De sessies zijn specifiek ontworpen voor versteviging van de billen en buik.

Voordelen op lange termijn:

  1. De cursus stimuleert de spierversteviging en flexibiliteit.
  2. De cursus zorgt tijdens de sessies voor een maximale vermindering van het lichaamsvet.
  3. De deelnemers herwinnen een gevoel van welzijn en een geestelijke en lichamelijke gezondheid.


De les wordt onderverdeeld in drie delen:

  • 10 minuten durende opwarmperiode, die het begin van een intense cardiovasculaire-, uithoudings- en ademhalingstraining inzetten . Tijdens de oefeningen wordt  geleidelijk het tempo opgevoerd zodat de spieren de tijd krijgen om op een gezonde manier op te warmen. 
  • 40 minuten krachttrainingsoefeningen , deze zijn speciaal geselecteerd om buikspieren en billen te verfijnen en te versterken zonder het volume te vergroten. Het tempo van de oefeningen staat toe een groot aantal calorieën en vet te verliezen.
  • 10 minuten stretching waarbij resultaten gegarandeerd zijn vanaf de eerste sessie. Tijdens deze fase wordt elke spiergroep die tijdens de set spieroefeningen werd samengetrokken grondig terug uitgerokken zodat  de spieren worden versterkt zonder hun volume te vergroten en zonder hun flexibiliteit te verliezen. Er wordt veel aandacht besteed aan de bescherming van de rug door het kiezen van geschikte oefeningen die de rug niet te zwaar belasten.


De vele tips van een gekwalificeerde instructeur zullen u helpen uw lichaam te perfectioneren op een efficiënte, duurzame en veilige manier. Om het beste resultaat te bereiken, is het best deze les meerdere keren per week te volgen. Gelieve ons lessenrooster te consulteren.

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden