Menu

Aqua Abdo Bottom
Brussel - Stadium Kinetix

In onze lessen Aqua Abdo Bottom zijn alle oefeningen in het zwembad gericht op het verstevigen van de buik, de billen en de dijen. De  lessen verzekeren een goeie workout met een unieke weerstand, met zo weinig mogelijk belasting op de rug en gewrichten. De lessen worden gegeven op opzwepende muziek en zijn specifiek ontworpen om het silhouet te verfijnen en te perfectioneren.

Er wordt veel aandacht besteed aan de bescherming van de rug door het kiezen van geschikte oefeningen die de rug niet te zwaar belasten. De vele tips van een gekwalificeerde instructeur zullen u helpen uw lichaam te perfectioneren op een efficiënte, duurzame en veilige manier.

Voordelen op lange termijn:

  1. Het vergroten van het cardiovasculaire uithoudingsvermogen, de stevigheid van de spieren en de flexibiliteit.

  2. Het verminderen van de hoeveelheid lichaamsvet.

  3. Het ondersteunen van de geestelijke en lichamelijke gezondheid

 

Aqua abdo bottom
 

De les is opgedeeld in drie delen:

  • 10 minuten opwarmperiode: hiermee wordt een intense cardiovasculaire-, uithoudings- en ademhalingstraining ingezet. Tijdens de oefeningen wordt geleidelijk het tempo opgevoerd zodat de spieren de tijd krijgen om op een gezonde manier op te warmen. 

  • 30 minuten toepassen van verschillende basisbewegingen: alle oefeningen zijn speciaal geselecteerd om de dijen, billen en buikspieren te versterken zonder deze te verbreden. Het tempo van de les zorgt voor het verbranden van een groot aantal calorieën.

  • 5 minuten intense stretching waarbij resultaten gegarandeerd zijn vanaf de eerste sessie. Tijdens deze fase wordt elke spiergroep die tijdens de oefeningen werd getraind grondig terug uitgerokken, zodat deze wordt versterkt zonder het volume te vergroten en zonder de flexibiliteit te verliezen.


Artsen raden watergymnastiek aan in verschillende gevallen: bij problemen met de bloedsomloop, rugpijn, artrose, overgewicht, revalidatie, enzovoort.

Voor het beste effect raden we aan de lessen meerdere malen per week te volgen. U kan het lessenrooster hier raadplegen.

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden