Welkom bij Stadium

UPDATE COVID-19: De kleedkamers en douches zijn enkel toegankelijk voor klanten die gebruik maken van het zwembad
Menu

Bodysculpt
Brussel - Stadium Kinetix

Tijdens de Body Sculpt lessen worden diverse oefeningen gegeven die gericht zijn op gewichtsverlies gelokaliseerd op het absbillendijen en borst. De sessies zijn specifiek ontworpen om het silhouet te verfijnen.

Voordelen op lange termijn:

  1. Het ontwikkelen van een groter uithoudingsvermogenspierversteviging en grotere flexibiliteit.
  2. Het verminderen van het lichaamsvet.
  3. Het deelnemer hervinden een algemeen gevoel van welzijn en geestelijke en lichamelijke gezondheid.


De lessen worden onderverdeeld in drie delen:

  • 10 minuten aerobics oefeningen die het begin van een intense cardiovasculaire-, uithoudings- en ademhalingstraining inzetten . Tijdens de oefeningen wordt  geleidelijk het tempo opgevoerd zodat de spieren de tijd krijgen om op een gezonde manier op te warmen. 
  • 40 minuten lang spieropbouw. De oefeningen zijn speciaal geselecteerd om de dijen, billen, buikspieren, bovenlichaam en armen te verfijnen en te versterken zonder het volume te vergroten. Het tempo van de sessie staat toe op korte termijn een groot aantal calorieën en vet te verbranden.
  • 10 minuten intense stretching waarbij resultaten gegarandeerd zijn vanaf de eerste sessie. Tijdens deze fase wordt elke spiergroep die tijdens de set spieroefeningen werd samengetrokken grondig terug uitgerokken zodat  de spieren worden versterkt zonder hun volume te vergroten en zonder hun flexibiliteit te verliezen. Er wordt veel aandacht besteed aan de bescherming van de rug door het kiezen van geschikte oefeningen die de rug niet te zwaar belasten.


De vele tips van een gekwalificeerde instructeur zullen u helpen uw lichaam te perfectioneren op een efficiënte, duurzame en veilige manier. Om het beste resultaat te bereiken, is het best deze les meerdere keren per week te volgen. Gelieve ons lessenrooster te consulteren.

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden