Menu

Fitness
Brussel - Stadium Kinetix

Met een over 3 verdiepingen uitgestrekte fitnessruimte van 8000m² mag Stadium Kinetix in Schaarbeek (Brussel) zich trots de grootste fitness van de hele Benelux noemen. Onze fitness biedt het grootste en modernste aanbod aan toestellen aan in België.

Elk van onze leden kan dankzij deze toestellen het eigen sportschema op de voet volgen en kan hierbij geholpen worden door een van de gecertificeerde fitnessbegeleiders die permanent aanwezig zijn. 

Of je nu komt sporten om meer spiermassa te kweken, een goede cardiotraining te krijgen, of om je voor te bereiden op een wedstrijd: in de fitness van Stadium Kinetix kan je 7 op 7 terecht.

 

Fitnessen bij Stadium, dat is:

  • De eerste stap naar een fit lichaam
  • Persoonlijke, professionele begeleiding
  • 7 dagen op 7
  • Technogym-toestellen, televisie & internet
  • Tal van verschillende groepslessen
  • Online reserveren en lid worden
  • Gratis rondleiding

Wellness

Op de wellnessverdieping vind je een groot en zeer gevarieerd aanbod aan toestellen voor de verbetering van je algemene conditie. Elk toestel voor cardiotraining is uitgerust met een volledig individuele entertainment unit waarop je de keuze hebt uit een groot aantal televisie- en radiokanalen, internet, USB-aansluiting,... Je favoriete TV-serie of sportwedstrijd kunnen dus in elk geval geen excuus meer zijn om je niet in het zweet te werken.
 

Performance

De performanceverdieping bevindt zich boven de wellnessverdieping en biedt nagenoeg ongelimiteerde mogelijkheden voor spierversteviging, krachttraining en/of sportspecifieke voorbereiding. Hierbij maken we gebruik van zowel de modernste technologie als van traditioneel materiaal. Ook op deze toestellen kan je persoonlijke begeleiding krijgen van het personeel.
 

De Women's Corner

Naast deze twee uitgebreide afdelingen is er op de benedenverdieping ook nog de Women’s Corner die exclusief is voor dames.
 

MyStadiumPro app

Met de MyStadiumPro app maak je van fitnessen bij Stadium Kinetix pas écht een intensieve ervaring. Onze app biedt je onder meer 24 uur op 24, 7 dagen op 7 toegang tot al je fitnessgegevens, trainingsprogramma's en nog veel meer. Je kan je account ook koppelen aan alle populaire fitness- en dieetapps. Gezond en actief leven was nog nooit zo eenvoudig. Maak je MyStadiumPro-account aan en je bent klaar voor een nieuw, gezond leven!
 

Meer weten?

Meer weten over fitnessen bij Stadium Kinetix?

contacteer ons 

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden