Menu

Fitness
Brussel - Stadium Kinetix

Met zijn over 3 verdiepingen verspreidde fitness van 8000m² mag Stadium Kinetix (Brussel) zich trots de grootste fitness van de hele Benelux noemen. De Fitnesszaal in Schaarbeek biedt het grootste en modernste aanbod toestellen aan in België.

Elk lid kan dankzij deze toestellen zijn eigen schema op de voet volgen en kan hierbij geholpen worden door een van de gecertificeerde fitnessbegeleiders die permanent aanwezig zijn. 

Of je nu komt sporten om meer spiermassa te kweken, voor een goeie cardio-training, of als voorbereiding op professionele sportactiviteiten, in de fitness van Stadium Kinetix (Brussel)  kan je 7 op 7 terecht.

 

Fitnessen bij Stadium, dat is:

  • Een krachtig lichaam
  • Sociaal contact
  • Persoonlijke, professionele begeleiding
  • 7 dagen op 7
  • Technogym-toestellen, televisie & internet
  • Tal van verschillende groepslessen
  • Online reserveren en lid worden
  • Gratis rondleiding

 

Wellness

Op de wellnessverdieping vind je niet alleen een groot aantal, maar vooral ook een grote variatie aan toestellen voor verbetering van de algemene conditie. Elk toestel voor cardio-training is uitgerust met een volledig individuele entertainment unit waarop je keuze hebt uit een groot aantal televisie- en radiokanalen, internet, usb aansluiting,... Je favoriete TV-serie of sportwedstrijd kunnen dus in elk geval geen excuus meer zijn om niet te komen sporten.

 

Performance

De performanceverdieping - die zich boven de wellnessverdieping bevindt - biedt nagenoeg ongelimiteerde mogelijkheden voor spierversteviging, krachttraining en/of sportspecifieke voorbereiding. Hierbij maken we gebruik van zowel de modernste technologie als van traditioneel materiaal. Ook op deze toestellen kan je persoonlijke begeleiding krijgen van het personeel.

 

De Women's corner

Buiten deze twee afdelingen is er op de benedenverdieping ook nog de Women’s corner die gereserveerd is voor dames.

 

MyStadiumPro app

Met de MyStadiumPro app maak je van fitnessen bij Stadium Kinetix pas écht een intensieve ervaring. Onze app biedt je onder meer 24 uur op 24, 7 dagen op 7 toegang tot al je fitheidsgegevens, trainingsprogramma's en nog veel meer. Je kan je account ook koppelen aan alle populaire fitheids- en dieetapps. Gezond en actief leven was nog nooit zo eenvoudig. Maak je MyStadiumPro-account aan en je bent klaar voor een nieuw, gezond leven!

 

Meer weten?

Meer weten over fitnessen bij Stadium Kinetix?

contacteer ons 

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden