Ten gevolge de maatregelen en richtlijnen van de overheid en in de hoop de verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan zal Stadium voorlopig de deuren gesloten houden. We bieden onze excuses aan voor het ongemak. Je favoriete sportclub hoopt je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. Meer info
Menu

MyStadiumPro app
Brussel - Stadium Kinetix

mySTADIUMpro app

Kies voor een gezonde en actieve levensstijl en laat je begeleiden door mySTADIUMpro tijdens je trainingen. Met onze gratis fitness-app is het opvolgen van je vooruitgang nog nooit zo gemakkelijk geweest. De mySTADIUMpro-app maakt het bovendien mogelijk om voor een gepersonaliseerd programma te kiezen, waarbij je professioneel begeleid wordt aan de hand van ondersteunende filmpjes bij elke oefening. Verbreek je fitness-routine en haal al je doelstellingen op een snelle en efficiënte manier. Om dit nog interessanter te maken, kan je meedoen aan uitdagende challenges en kan je hier zelfs je vrienden bij uitnodigen. Ook kan je steeds je lichaamsmetingen bijhouden, om je evolutie nog beter op te volgen.

Installeer de mySTADIUMpro-app nu op je smartphone, en koppel deze aan Strava en andere fitness-apps. Heb je vragen? Onze monitoren staan steeds ter uwer beschikking!

 

Get it on Google Play

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden