Welkom bij Stadium

UPDATE COVID-19: De kleedkamers en douches zijn enkel toegankelijk voor klanten die gebruik maken van het zwembad
Menu

Total Body Circuit
Brussel - Stadium Kinetix

Total Body circuit is een circuittrainingsprogramma dat een volledige body workout levert en zowel conditie als kracht verbetert .

Deze trainingsvorm combineert de voordelen van fitness om op vaste tijden, in een collectieve les op je eigen niveau aan je conditie te werken en dit in groepssfeer en onder professionele begeleiding.

Voordelen op lange termijn:

  1. De cursus stimuleert de spierversteviging en flexibiliteit.
  2. De cursus zorgt tijdens de sessies voor een maximale vermindering van het lichaamsvet.
  3. De deelnemers herwinnen een gevoel van welzijn en een geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Total Body Circuit

De lessen duren elke keer 1 uur en zijn opgedeeld in drie delen:

  • 10 minuten opwarmperiode die het begin van een intense cardiovasculaire-, uithoudings- en ademhalingstraining inzetten . Tijdens de oefeningen wordt  geleidelijk het tempo opgevoerd zodat de spieren de tijd krijgen om op een gezonde manier op te warmen. 
  • 40  minuten gevarieerde en versnellende oefeningen met fiets, roeier . De oefeningen zijn speciaal geselecteerd om de dijen, billen en buikspieren en de bovenste ledematen te verfijnenen en te versterken zonder een verhoging van het  volume te veroorzaken. Het tempo van de sessie staat toe snel een groot aantal calorieën en vet te verliezen.
  • 10 minuten intense stretching waarbij resultaten gegarandeerd zijn vanaf de eerste sessie. Tijdens deze fase wordt elke spiergroep die tijdens de set spieroefeningen werd samengetrokken grondig terug uitgerokken zodat  de spieren worden versterkt zonder hun volume ter vergoten en zonder hun flexibiliteit te verliezen. Er wordt veel aandacht besteed aan de bescherming van de rug door het kiezen van geschikte oefeningen die de rug niet te zwaar belasten. De vele tips van een gekwalificeerde instructeur zullen u helpen uw lichaam te perfectioneren op een efficiënte, duurzame en veilige manier.

 

Om het beste resultaat te bereiken zou je deze les meerdere malen per week moeten volgen. Gelieve ons lessenrooster te controleren.

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden