Menu

Women's corner
Brussel - Stadium Kinetix

Een privé fitness voor vrouwen

De Women’s corner van Stadium Kinetix, een fitness voor vrouwen, dat is:

  • Grote fitnessruimte in een gezellige sfeer
  • Zonder mannen
  • Met de meest recente toestellen

Wil je na het sporten nog gezellig wat blijven napraten of helemaal tot rust komen, dan kan je terecht aan ons babbel-lees-relaxeiland.
De Women's corner bestaat uit drie delen:

Fitness voor vrouwen

Wellness

Het eerste deel is de wellness afdeling, deze is uitgerust met de meest recente cardiotoestellen van Technogym. Elk van deze toestellen is uitgerust met een eigen entertainment unit waaronder tv, radio, Ipod-dockingstation, internet. Verbrand je calorieën dus op een aangename manier in onze fitness corner voor vrouwen

 

Power

Verder is er nog de Women's kracht afdeling. Deze afdeling die natuurlijk ook voorzien is enkel voor vrouwen, en uitgerust met krachttoestellen, die toestaan alle spieren van je lichaam te versterken.  Ook vrouwen kunnen profiteren van krachtoefeningen, omdat het de stofwisseling versnelt, wat resulteert in een hogere vetverbranding en een beter figuur.

 

Stretching

De derde ruimte in onze vrouwen fitness is de Kinesis-stretch afdeling. Hier staan enkele toestellen voor de versteviging van de buikspieren en toestellen die helpen bij het stretchen.

 

Kom vrijblijvend een kijkje nemen

Zegt zo’n privé fitness voor vrouwen je wel iets? Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen naar onze Women’s corner bij Stadium Kinetix Brussel en vind je weg naar een gezondere en sportievere levensstijl.

contacteer ons 

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden