Welkom bij Stadium

UPDATE COVID-19: De kleedkamers en douches zijn enkel toegankelijk voor klanten die gebruik maken van het zwembad
Menu

Ladies-krav-maga
Brussel - Stadium 1

Wat is Ladies Krav Maga ?

Ladies Krav maga, zoals de naam doet vermoeden, is een les speciaal voor vrouwen. Zelfverdediging ligt binnen het bereik van alle vrouwen, ongeacht grootte, gewicht, leeftijd, ... Wil je leren hoe je je kansen kan vergroten om zonder problemen uit een agressieve situatie te komen? Dan is Ladies Krav maga bij Stadium Kinetix DE les voor jou. Ladies Self Defence zal je een ​​reeks reflexen aanleren die je kunnen helpen om het ergste te vermijden.

De technieken hebben een efficiëntie en eenvoud en liggen binnen het bereik van iedereen! Je leert de agressor afstoten, schreeuwt om hulp te vragen en leert je je bewust worden van je eigen kracht.

Het idee is niet om vrouwen-ninjas te maken, maar om je de meest directe middelen te geven om je integriteit te beschermen wanneer dat nodig zou zijn.

De algemene voordelen van deze les zijn: stressbestendigheid, het kennen van je sterke punten, het compenseren van je zwakke punten, het vergroten van je zelfvertrouwen en dat allemaal terwijl je aan je uithoudingsvermogen werkt.

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden