Menu

Squash
Brussel - Stadium 1

Squash in Brussel?

Heb je zin in een nieuwe, sportieve uitdaging? Ruil de fitnessruimte eens in voor een squashterrein. Squashen is namelijk de perfecte all-round sport: het is goed voor je conditie, voor je spieruithouding en is bovendien een ontspannende en sociale uitlaatklep.

 

Squash bij Stadium1 in Brussel, dat is:

  • 600 tot 1000 kcal/u verbranden
  • 7 squashterreinen te huur, 7 dagen op 7
  • een intense cardiotraining
  • mentaal ontspannend
  • spieropbouwend
     

Hoeveel calorieën verbrand je met squash?

Hoewel squash een sociale en mentaal ontspannende sport is, is het lichamelijk erg uitdagend. Ben je een uurtje aan het spelen, dan heb je al snel 600 tot 1000 calorieën verbrand. Dit omdat je benen en armen tijdens het squashen heel explosief bewegen en je continu aan het rennen bent. Ideaal dus als je op zoek bent naar een nieuwe cardio-uitdaging en/of overtollig vet wil verbranden. 
 

7 uitstekende squashterreinen te reserveren

Stadium1 in Brussel heeft 7 goed onderhouden squashterreinen te huur die allen aan de standaardafmeting van 6,4m bij 9,75m voldoen. De glazen wand zorg er bovendien voor dat andere squashspelers of eventuele squashpartners elkaars spel kunnen observeren.
 

Squashmateriaal huren

Geen materiaal? Geen paniek. Bij Stadium1 verhuren we squashrackets en verkopen we balletjes tegen een spotprijs. Zo hoef je geen duur materiaal te kopen.

 

Hoe een squashterrein reserveren?

Reserveer een squashterrein om zeker te zijn van je plaats.

Reserveer een squashterrein via deze link

Tarief

Wildcard: inbegrepen in abonnement
Materiaal: huur racket: € 2,00
aankoop bal: € 4,00 

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden