Menu

Total Aqua Gym
Brussel - Stadium 1

Onze lessen Total Aqua Gym zijn een uitstekende all-round training. Total Aqua Gym daagt uw cardiovasculaire systeem en spieren uit zonder de rug en gewrichten te belasten. Dit is dankzij het feit dat het water het gewicht van het lichaam voor het grootste deel draagt. 
Er wordt veel aandacht besteed aan de bescherming van de rug door het kiezen van geschikte oefeningen die de rug niet te zwaar belasten. De vele tips van een gekwalificeerde instructeur zullen u helpen uw lichaam te perfectioneren op een efficiënte, duurzame en veilige manier.
 

Voordelen op lange termijn:

  1. Het vergroten van het cardiovasculaire uithoudingsvermogen, de stevigheid van de spieren en de flexibiliteit.

  2. Het verminderen van de hoeveelheid lichaamsvet.

  3. Het ondersteunen van de geestelijke en lichamelijke gezondheid.
     

De les is opgedeeld in drie delen:

  • 10 minuten opwarmperiode: hiermee wordt een intense cardiovasculaire-, uithoudings- en ademhalingstraining ingezet. Tijdens de oefeningen wordt geleidelijk het tempo opgevoerd zodat de spieren de tijd krijgen om op een gezonde manier op te warmen. 

  • 30 minuten toepassen van verschillende oefeningen: alle oefeningen zijn speciaal geselecteerd om de dijen, billen, buikspieren en armen te versterken zonder deze te verbreden. Het tempo van de les zorgt voor het verbranden van een groot aantal calorieën.

  • 5 minuten intense stretching waarbij resultaten gegarandeerd zijn vanaf de eerste sessie. Tijdens deze fase wordt elke spiergroep die tijdens de oefeningen werd getraind grondig terug uitgerokken, zodat deze wordt versterkt zonder het volume te vergroten en zonder de flexibiliteit te verliezen.


Artsen raden watergymnastiek aan in verschillende gevallen: bij problemen met de bloedsomloop, rugpijn, artrose, overgewicht, revalidatie, enzovoort.

Voor het beste effect raden we aan de lessen meerdere malen per week te volgen. U kan het lessenrooster hier raadplegen.

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden