Menu

Zumba ®
Brussel - Stadium 1

Een fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans!

Zumba

Zumba®  danslessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden dankzij gemakkelijk te volgen danspasjes. Zumba® is ook uiterst effectief, je verbrandt er tot 1000 calorieën per uur mee!
 
Het geheim van Zumba® is een revolutionaire trainingstechniek genaamd “Ritmeprogressie”. Met elke swingende Zumba®-workoutbeweging werk je aan je onderlichaam, je buikspieren, middel en je bovenlichaam. Je verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. En het mooiste van alles is dat de “ritmeprogressie” van Zumba® een snel en gemakkelijk te leren techniek is. Je verbrandt direct vet en calorieën vanaf het moment dat je eraan begint.
 
Zumba®  heeft de afwisselend rustige en snelle bewegingen en het principe van weerstandsvermogen behouden uit aerobics om het maximum aantal calorieën te verbranden en de spiermassa te vergroten. En Zumba® heeft het plezier, de sensualiteit en de feestelijke kant van latin-dansen behouden.
 
Genieten, afvallen en afslanken op hetzelfde moment daar droomt toch iedereen van ! Iedereen kan deelnemen aan het Zumba® dansprogramma, van jong tot oud. Het zijn zeer eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beethebt dankzij de leuke salsa-ritme. Na een korte periode van enkele weken geniet je al van gewichtsverlies en zie je al een absoluut resultaat met Zumba®.
 
Met Zumba® Fitness merk je niet dat je aan het sporten bent ! Het is een groot dansfeest en je wordt automatisch meegetrokken in het ritme van de swingende latinmuziek.
 
Zumba® werkt verslavend en vraagt om meer ! Eenmaal gestart met Zumba® kan je niet meer stoppen. De herinneringen van je jeugdjaren op de dansvloer komen terug en met een brede glimlach geniet je van de heerlijke danslessen van Zumba®.

<a data-cke-saved-href="https://www.stadium.be/nl/outdoor-groepslessen" href="https://www.stadium.be/nl/outdoor-groepslessen" "="">Tijdens de zomermaanden kan je deze les ook outdoor volgen.

 
 

Tarief

Wildcard: inbegrepen in abonnement
Materiaal: gratis ter beschikking

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden