Menu

Biocircuit
Brussel - Stadium "ELLE"

Deze activiteit is ook toegankelijk voor Stadium 1 leden.

BIOCIRCUIT

.biocircuit

BIOCIRCUIT van TechnoGym is een 30’ circuittraining, bestaande uit 6 kracht- en 2 cardiotoestellen, dat geschikt is voor iedereen en waarmee je via een gepersonaliseerde training al je doelstellingen op korte tijd bereikt.
Dit gepersonaliseerd programma wordt door een van onze monitoren gratis voor jou opgesteld tijdens een eerste afspraak. Tijdens die begeleide intake (die verplicht is om van BIOCIRCUIT gebruik te kunnen maken) wordt je persoonlijke programma op een TGS-sleutel geplaatst. Met deze sleutel kan je je iedere keer aanmelden via de BIOCIRCUIT-kiosk. Hierdoor start je programma automatisch, en worden ook de toestellen vanzelf op jouw hoogte ingesteld. Zo kan je op een zelfstandige manier genieten van professionele begeleiding: je kan dus zonder wachttijden, wanneer jij wil, gebruik maken van BIOCIRCUIT. Op deze manier train je op je eigen tempo en behaal je de beste spieractivatie.
Een ander groot voordeel is dat je je vooruitgang steeds op de voet kan volgen, via schermen op de toestellen. Als je weerstand bijvoorbeeld te laag of te hoog staat om jouw persoonlijke doelen te bereiken, wordt dit automatisch aangepast door het toestel. Zo blijft je training efficiënt, doelgericht en van het hoogste niveau.

Benieuwd hoe BIOCIRCUIT jouw training naar een volgend niveau kan brengen? Aarzel dan zeker niet om een afspraak in te plannen met een van onze monitoren!

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden