Menu

Fitness
Brussel - Stadium "ELLE"

Deze activiteit is exclusief voor vrouwen.

Fitness exclusief voor vrouwen

Stadium "Elle" is ons gloednieuwe fitnessgedeelte exclusief voor vrouwen, dat zich laat omschrijven als professioneel, trendy, maar bovenal fun!
Of je nu wil afvallen, een gezondere levensstijl wil creëren of je wil voorbereiden op een specifieke sportuitdaging: we're here to motivate you! In Stadium "Elle" (Brussel) zijn we ervan overtuigd dat fitness nooit een sleur hoeft te zijn, dus zorgen wij voor de allernieuwste toestellen, een ontspannen sfeer en persoonlijke begeleiding op maat, wanneer je maar wil.
 

Top-notch setting

In Stadium "Elle" heb je alle ruimte die je nodig hebt om in rust te kunnen sporten. Onze fitness is voorzien van de allernieuwste en modernste Technogym apparatuur en airco, zodat er zelfs tijdens de heetste zomermaanden steeds frisse lucht is.
Bij ons kan je werken aan je fitness en gezondheid, omringd door gemotiveerde, gelijkgestemde vrouwen en professionele monitoren die je helpen je doelen te bereiken.

Een brede waaier aan toestellen

Onze Technogym cardio-apparatuur bevat een Constant Pulse Rate functie, waardoor elke machine zelf de intensiteit kan aanpassen naargelang je gewenste hartslagfrequentie. Op deze manier kan je op de veiligste en meest verantwoorde manier aan cardiotraining doen.

Naast alle cardiomachines die je maar kan wensen, ruimte voor je functionele trainingen en een uitgebreid arsenaal aan vrije gewichten, zijn we ook voorzien van een volledig assortiment aan powertraining materiaal. Deze krachtmachines zijn professioneel ontworpen om alle grote spiergroepen te trainen, terwijl ze ervoor zorgen dat je de correcte houding aanhoudt. Dit helpt niet enkel je ruggengraat gezond te houden, maar zorgt ook voor een effectievere training, zodat je je persoonlijke doelen zo snel mogelijk behaalt.
 

Professionele persoonlijke begeleiding

Wil je graag strakker worden, enkele kilo's afvallen of sneller kunnen rennen? Onze monitoren staan klaar om een persoonlijk trainingsschema voor jou te ontwikkelen, afgestemd op jouw doelen!

Omdat wij ernaar streven jou te voorzien van de meest professionele begeleiding die er bestaat, zijn onze machines voorzien van het high-tech TGS-smartkey*-systeem. Dit ultra-moderne systeem is de perfecte ondersteuning in jouw gezonde levensstijl. Onze monitoren werken met deze persoonlijke sleutel om voor jou een specifiek programma te ontwikkelen, op jouw persoonlijke doelen afgestemd. Bovendien zorgt deze sleutel ervoor dat je je vooruitgang na elke training perfect kan bijhouden, zodat onze monitoren een nieuwe sessie kunnen inplannen wanneer je maar wil. 

 

Meer informatie

Wil je graag wat meer informatie over onze fitness voor vrouwen en persoonlijke begeleiding?

Contacteer ons hier

Tarief

Wildcard: Inbegrepen in het abonnement
Materiaal: handdoek mee te brengen

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden