Menu

Fitness
Brussel - Stadium "Elle"

Deze activiteit is exclusief voor vrouwen.

Leuk, professioneel en trendy

In de fitnesszaal van Stadium "Elle" (Brussel) zijn enkel vrouwen welkom. De zaal is uiterst professioneel ingericht met de nieuwste technologische snufjes.
Wil je afvallen, aan je conditie werken of je voorbereiden op een wedstrijd, dan kan je daarvoor bij ons op een aangename manier trainen. Bij Stadium "Elle" (Brussel) vind je al wat je maar wenst.
Onze goed opgeleide en gedreven fitnessinstructeurs leggen je uit hoe onze toestellen werken en helpen je je workout te verbeteren.

Een gezellige omgeving

De ruime fitnesszaal van Stadium "Elle" in Molenbeek (900m²) beschikt over hoogtechnologisch TECHNOGYM-materiaal en voor de beste sport-beleving airco. 

Een ruime waaier aan toestellen

Je vindt bij ons een heel gamma toestellen voor krachttraining, speciaal ontworpen om je spieren te trainen volgens jouw lichaamsbouw. Cardiotraining doe je op onze uiterst geavanceerde en gebruiksvriendelijke cardiotoestellen.
In onze OMNIA-zone kan je functioneel trainen op basis van natuurlijke alledaagse bewegingen. Maar neem ook eens een kijkje in ons KINESIS-circuit met 6 verschillende machines voor een complete workout.

Persoonlijke begeleiding voor iedereen

De toestellen zijn uitgerust met het TGS-systeem (smartkey), een persoonlijke TGS-sleutel om een persoonlijk oefenprogramma op te stellen. Als je klaar bent met je oefeningen slaat de computer de gegevens op en analyseert hij ze. Met die analyse gaat een gespecialiseerde fitnessmonitor aan de slag om voor jou een oefenschema uit te werken voor je volgende training. Zo zie je altijd je vorderingen en kan je efficiënter trainen.

Verstandig trainen

Op de cardiotoestellen van Technogym kan je met de functie “CONSTANT PULSE RATE” de intensiteit van de oefeningen aanpassen aan de gewenste hartslag.

Meer info

Wens je meer informatie over fitness in Brussel?

contacteer ons 

Tarief

Wildcard: Inbegrepen in het abonnement
Materiaal: handdoek mee te brengen

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden