Welkom bij Stadium

UPDATE COVID-19 28/10: Ten gevolge de nieuwe Covid-19 maatregelen moeten de Stadium clubs tijdelijk de deuren sluiten.
Menu

Fitness Initiatie
Brussel - Stadium "ELLE"

Deze activiteit is exclusief voor vrouwen.

Een op een - Fitness initiatie voor vrouwen

Kriebelt het om te beginnen met sporten en je fitnessdoelen te behalen, maar weet je niet waar te starten? Wil je strakker worden of gewicht verliezen, maar ontbreekt het je aan motivatie? Wil je betere trainingsresultaten behalen, meer structuur in je programma en effectiever te werk gaan met de machines en gewichten? Dan is begeleiding op maat door onze fitnessinstructeurs echt iets voor jou! Dankzij een volledig persoonlijk trainingschema, opgesteld door een ervaren instructeur, haal je het beste uit jezelf, sport je doeltreffender en blijf je gemotiveerd!
 

De beste begeleiding door een topteam

In Stadium "ELLE", een fitness exclusief voor vrouwen, krijg je begeleiding van een team ervaren instructeurs die je met raad en daad bijstaan. Zij stellen een persoonlijk trainingsschema op volgens je conditie en je doelstellingen en helpen je zo doeltreffend mogelijk trainen.
Maak dus snel een afspraak voor een eerste bezoek met jouw instructeur.


Fitnessinitiatie

De Fitnessinitiatie is een eerste afspraak, waarbij de fitnessinstructeur:

  • je op weg helpt met de Technogym cardio- en krachtmachines
  • toont hoe je je eigen TGS-smartkey kan gebruiken om je vooruitgang mee te volgen
  • je eerste persoonlijke trainingschema opstelt
  • je begeleidt in het correct gebruiken van de toestellen, om blessures te vermijden en efficiënter te trainen.

Na elke training worden je resultaten bewaard in je TGS-key. Op deze manier kunnen onze instructeurs je vooruitgang volgen en je schema ernaar aanpassen, zodat je tijdens je volgende afspraak opnieuw een schema op maat hebt. 
Zo kan je ook zelf je resultaten perfect bijhouden, wat leidt tot meer motivatie, een efficiëntere training en snellere resultaten.

Na deze eerste afspraak ontvang je een geüpdate schema wanneer je maar wil: je maakt simpelweg een nieuwe afspraak met een van onze instructeurs. 

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden