Menu

Muurklimmen
Brussel - Stadium "ELLE"

Deze activiteit is ook toegankelijk voor Stadium 1 leden.

Muurklimmen bij Stadium "Elle" in Brussel

Als je je volledige lichaam op een unieke manier wil trainen, kan je bij Stadium "Elle" terecht voor een leuke en uitdagende klimsessie. Omdat je er niet alleen kracht en uithouding, maar ook techniek en inzicht voor nodig hebt, is klimmen een zeer complete sport die je kan helpen in het snel verbeteren van je conditie, het ontwikkelen van je spieruithouding en het verbranden van overtollig vet. Je zal al snel merken dat je vooral in je rug en armen meer spierdefinitie ontwikkelt, wat resulteert in een strakker, sterker lichaam!
 

Waarom muurklimmen bij Stadium "Elle" in Brussel?

  • een van de hoogste indoor klimmuren van België
  • 7 dagen op 7
  • weer of geen weer

Initiatieles muurklimmen

Als je nog nooit hebt geklommen maar graag de basistechnieken wil leren die nodig zijn om autonoom en veilig te klimmen, ben je steeds welkom om een initiatieles te volgen.

Initiaties worden gegeven door gebrevetteerde monitoren, en moeten steeds via deze website gereserveerd worden. Een initiatieles duurt 1,5 uur, kost 30 euro per klimmer en wordt gegeven aan minimum 2 en maximum 4 klimmers. Indien de monitor hierna vindt dat de klimmers over voldoende vaardigheid en techniek beschikken, mogen zij hierna vrij verder klimmen.
 

Veiligheid eerst   

Om de veiligheid te garanderen, wordt er strenger toegekeken op de klimmuur. Klimmers moeten steeds autonoom en op een veilige manier kunnen klimmen. Indien dit niet het geval is, worden zij kort gebriefd en indien dit niet voldoende is, doorverwezen naar een initiatieles. In de ergste gevallen wordt de toegang tot de klimmuur ontzegd.
 

Openingsuren

Onze klimmuur is elke weekdag open tussen 17u en 22u en in het weekend tussen 14u en 18u. Materiaal kan ter plekke gehuurd worden. 
 

Vragen?

Zit je nog met vragen over muurklimmen bij Stadium "Elle"? Stuur dan een mailtje naar klimclub Brussels Monkeys Climbing of bezoek de website.

 

 

Tarief

Wildcard: Inbegrepen in het abonnement

Prijzen Brussels Monkeys Climbing:
Per beurt: € 9 (studenten: € 7,00)
10 beurtenkaart: € 80,00 (studenten: € 60,00)
Abo 3 maand: € 85,00 (studenten: € 65,00)
Materiaal (complete set): €6
Meer info over de tarieven van BMC

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden