Menu

Live groepslessen
Gent - Coupure

Ontdek onze meer dan 25 verschillende groepslessen die we aanbieden naast onze persoonlijke begeleiding. Van het extreem populaire Zumba® over Cross Training, Pilates en Yoga tot Bodypump™.

Het aanbod groepslessen van Stadium is erg divers. Bij ons kan je terecht voor:

  • Cardiolessen
  • Aerobics- en danslessen
  • Strength- and toninglessen
  • Spierversterkende lessen
  • Relax lessen
  • Muurklimmen

 

Al deze lessen zijn beschikbaar voor alle niveaus en zijn onderverdeeld in een ruim gamma aan specifieke workouts, deze workouts noemen wij aspiraties:

Shape lessen: Op zoek naar een leuke en energieke manier om gewicht te verliezen of onder controle te houden of om uw lichaam te verstevigen? Met de Shape lessen werkt u aan uw  silhouet.
 

Power lessen: Is uw uiterlijk een deel van uw dagdagelijks succes? Dan zijn krachttraining en spierversterkende oefeningen  perfect wat u nodig heeft.
 

Balance lessen: Als u op zoek bent naar een manier om een perfect evenwicht tussen lichaam en geest te vinden, dan bent u meer dan welkom in onze Balance lessen!
 

Fun & Move: U bent er van bewust dat sporten een positief effect heeft op uw gezondheid en levenskwaliteit. Ontspanning, amusement en nieuwigheden zijn voor u essentieel  voor een ideale training.
 

Sport lessen: U bent zowel indoor als outdoor sportief bezig, maar zou graag net dat tikkeltje beter presteren? Dan zijn deze lessen geknipt voor u!
 

Bij Stadium bereik je op 30' enorm veel, ontdek het zelf in onze 30' lessen. Deze groepslessen bieden een volwaardige training in slechts 30 minuten tijd!

 

Onze professionele instructeurs begeleiden je nauwgezet. Zo moet jij je geen zorgen maken over blessures en kan je je voor 100% concentreren op jouw weg naar een gezond lichaam.

 

Meer informatie

Wenst u meer informatie over onze groepslessen?

NEEM CONTACT OP MET STADIUM 

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden