Menu

Muurklimmen
Gent - Stadium Coupure

muurklimmen

Indoor klimmen op alle niveaus

Klimmen is niet voor niets een van de snelst groeiende sporten wereldwijd. Je hebt er niet alleen kracht, vormspanning, maar ook techniek en inzicht voor nodig. Dit maakt van klimmen en zeer complete sport.  Een beginner en ervaren rot kunnen perfect samen een leuke en uitdagende klimsessie beleven.

Ervaren klimmers die al in het bezit van een klimkaart van Stadium zijn kunnen op elk moment tijdens de openingsuren muurklimmen in Gent.
 

Initiatieles muurklimmen

Om je eerste verticale passen te leren kan je bij Stadium Coupure op maandag- & woensdagavond een kliminitiatie volgen.

Hier leer je alles over veiligheid en techniek. Na deze initiatie kan je een Stadium klimkaart verkrijgen zodra je over voldoende kennis en vaardigheden beschikt.

Vanaf dan kun je op elk moment tijdens de openingsuren van de club komen klimmen zonder de begeleiding van een monitor.
 

Klimzaal Gent

In onze volledig ingericht klimzaal vind je heel wat klimmuren, en dit op verschillende niveaus. Of je nu een beginner of gevorderde klimmer bent, je komt altijd voor een uitdaging te staan.
 

Klimvaardigheidsbewijs 1

Ben je helemaal in de ban van klimmen en wil je je verder ontwikkelen? Kom dan op woensdagavond naar een extra cursus met een trainer van klimclub Vertical Thinking.

Gespreid over twee lessen van drie uur leer je alle touwhandelingen en kennis die noodzakelijk zijn om een klimvaardigheidsbewijs 1 te behalen. Dit is de eerste belangrijke stap in het opleidingstraject tot zelfstandige klimmer. Voor data en inschrijvingen kan je terecht op de website van verticalthinking.

Muurklimmen in groep

Wil je met een grotere groep komen muurklimmen in Gent? Reserveer op voorhand. Contacteer onze receptie voor een afspraak via telefoon op 09/266 18 93 of stuur ons een mailtje.

Beschik je nog niet over eigen klimmateriaal? Geen probleem. Het nodige materiaal kan je huren bij Stadium Coupure.

Tarief

Klimmateriaal: €2,50
Wildcard: inbegrepen in abonnement (uitgezonderd materiaal)
Funcard: -10% op de beurtprijs

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden