Menu

Zumba®
Gent - Stadium Coupure

Een fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans!

Een op dans geïnspireerde fitnessles ontworpen door Alberto ‘Beto’ Perez, een danser & choreograaf uit Miami met Columbiaanse roots. Hij combineert danspassen van traditionele Cumbia, Salsa & Merengue met latin ritme.

Zumba® lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden met zijn gemakkelijk te volgen danspasjes. Zumba® is ook uiterst effectief, u verbrandt er tot 1000 calorieën per uur mee !

Het geheim van Zumba® is een revolutionaire trainingstechniek genaamd “ritmeprogressie”. Met elke swingende Zumba®-workoutbeweging werkt u aan uw onderlichaam, uw buikspieren, middel & bovenlichaam. U verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. En het mooiste van alles is dat de “ritmeprogressie” van Zumba® een snel & gemakkelijk te leren techniek is. U verbrandt direct vet & calorieën vanaf het moment dat u eraan begint.

Zumba® heeft van aerobics de afwisselend rustige & snelle bewegingen & het principe van weerstandsvermogen behouden om het maximum aantal calorieën te verbranden & de spiermassa te vergroten. En van latin-dansen heeft Zumba® plezier, sensualiteit & de feestelijke kant ervan behouden.

Zumba Gent

Genieten & afvallen of afslanken op hetzelfde moment daar droomt toch iedereen van! Iedereen kan deelnemen aan het Zumba® dansprogramma, van jong tot oud. Het zijn zeer eenvoudige danspasjes die u onmiddellijk beethebt tijdens het leuke salsa-ritme. Na een korte periode van enkele weken geniet u al van gewichtverlies & ziet u al een absoluut resultaat met Zumba® lessen.

Met Zumba® Fitness merkt u niet dat u aan het sporten bent! Het is een groot dansfeest & u wordt automatisch meegetrokken in het ritme van de swingende latinmuziek.

Zumba® werkt verslavend & vraagt om meer! Eenmaal gestart met Zumba® lessen kan u niet meer stoppen. De herinneringen van uw jeugdjaren op de dansvloer komen terug & met een brede glimlach geniet u van de heerlijke danslessen van Zumba®.

Om het beste resultaat te bereiken, is het best deze les meerdere keren per week te volgen. Gelieve ons lessenrooster te consulteren om te weten wanneer jouw Zumba® lessen in Gent plaatsvinden.

Tarief

Wildcard: inbegrepen in abonnement
Materiaal: gratis ter beschikking

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden