Menu

Hatha Yoga
Gent - Stadium Coupure

Wat is Hatha Yoga?

Hatha Yoga is een vorm van yoga die gericht is op de balans tussen lichaam en geest, waarbij verschillende lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken worden beoefend.

Deze (statische) lichaamshoudingen (ook wel asana’s genoemd) worden in series uitgevoerd en trainen zowel kracht als lenigheid, focus en balans. Door hun gunstig effect op het zenuwstelsel reduceren ze stress en ondersteunen ze het onthaasten en de algemene (mentale) gezondheid.

Het tempo van deze les ligt laag, waardoor er veel tijd is om de basis van yoga onder de knie te krijgen. Ook kunnen de posities gemakkelijk aangepast worden aan de verschillende niveaus, zodat deze les voor iedereen geschikt is!

Hatha Yoga

Hatha Yoga bij Stadium Coupure

Omdat Hatha Yoga voor iedereen geschikt is, hoef je niet specifiek lenig of sterk te zijn om te beginnen.

De nadruk tijdens deze les ligt op het luisteren naar je eigen lichaam en het oefenen van de verschillende posities zonder het lichaam te forceren. Bij het regelmatig beoefenen van Hatha Yoga zullen je kracht en lenigheid opmerkelijk verbeteren.

<a data-cke-saved-href="https://www.stadium.be/nl/outdoor-groepslessen" href="https://www.stadium.be/nl/outdoor-groepslessen" "="">Tijdens de zomermaanden kan je deze les ook outdoor volgen.

Tarief

Wildcard: inbegrepen in abonnement
Materiaal: gratis ter beschikking

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden