Menu

Kliminitiatie
Gent - Stadium Coupure

Klimmen is niet voor niets een van de snelst groeiende sporten wereldwijd. Je hebt er niet alleen kracht, vormspanning, maar ook techniek en inzicht voor nodig. Dit maakt van muurklimmen een zeer complete sport. 

Bij Stadium Coupure kunnen beginnende klimmers terecht voor een heuse kliminitiatie. Beginners kunnen hier terecht voor hun eerste verticale passen, onder begeleiding van een gecertificeerd instructeur. De initiate gaat door op maandag- & woensdagavond. Hier leer je alles over veiligheid & techniek. Na deze initiatie kan je een Stadium klimkaart verkrijgen zodra je over voldoende kennis & vaardigheden beschikt. Vanaf dan kun je op elk moment tijdens de openingsuren van de club komen klimmen zonder de begeleiding van onze instructeurs.

Indien je je daarna verder in het klimmen wilt ontwikkelen kan je op woensdagavond met een trainer van Vertical Thinking een bijkomende cursus volgen. Gespreid over twee lessen van drie uur leer je alle touwhandelingen en kennis die noodzakelijk zijn om een klimvaardigheidsbewijs 1 te behalen. Dit is de eerste belangrijke stap in het opleidingstraject tot zelfstandige klimmer. Voor meer informatie over Vertical Thinking kan je terecht op hun website.

Raadpleeg ons lessenrooster voor de uren van de initiatie. 

 

Initiatie klimmen Gent

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden