Menu

Muurklimmen
Gent - Stadium Coupure

muurklimmen

Klimmen is niet voor niets een van de snelst groeiende sporten wereldwijd. Je hebt er niet alleen kracht en uithouding, maar ook techniek en inzicht voor nodig. Dit maakt van klimmen een zeer complete sport
Bij Stadium Coupure in Gent kunnen zowel beginner als ervaren rot perfect samen een leuke en uitdagende klimsessie beleven.

Ervaren klimmers die al in het bezit zijn van een Stadium klimkaart kunnen op elk moment tijdens onze openingsuren muurklimmen.
 

Initiatieles muurklimmen

Om je eerste verticale passen te zetten kan je bij Stadium Coupure op maandag- en woensdagavond een kliminitiatie volgen.

Hier leer je alles over veiligheid en techniek. Als je volgens de monitor na deze initiatie over voldoende kennis en vaardigheden beschikt, ontvang je een Stadium klimkaart waarmee je op elk moment tijdens onze openingsuren vrij kan klimmen.
 

Klimzaal Gent

In onze volledig ingerichte klimzaal vind je heel wat klimroutes op verschillende niveaus. Of je nu een beginner of gevorderde klimmer bent, je komt altijd voor een uitdaging te staan.
 

Klimvaardigheidsbewijs 1

Ben je helemaal in de ban van klimmen en wil je je verder ontwikkelen? Kom dan op maandag- of woensdagavond naar een extra cursus met een trainer van klimclub Vertical Thinking.

Gespreid over twee lessen van drie uur leer je alle touwhandelingen en kennis die noodzakelijk zijn om een klimvaardigheidsbewijs 1 te behalen. Dit is de eerste belangrijke stap in het opleidingstraject tot zelfstandige klimmer. Voor data en inschrijvingen kan je terecht op de website van Vertical Thinking.

Muurklimmen in groep

Wil je met een grotere groep komen muurklimmen in Gent? Reserveer dan op voorhand. Contacteer onze receptie voor een telefonische afspraak via 09/266 18 93 of stuur ons een mailtje.

Beschik je nog niet over eigen klimmateriaal? Geen probleem. Het nodige materiaal (gordel en veiligheidselementen) kan je huren bij Stadium Coupure. Breng zeker je eigen (comfortabele) sportschoenen mee.

Tarief

Klimmateriaal: €2,50
Wildcard: inbegrepen in abonnement (uitgezonderd materiaal)
Funcard: -10% op de beurtprijs

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden