Menu

Persoonlijke begeleiding
Gent - Stadium Coupure

Volledig gepersonaliseerde training met de TGS Smartkey

Door het gebruik van de TGS Smartkey kunnen onze fitness begeleiders een volledig gepersonaliseerde training opstellen.

Deze Smartkey is een persoonlijke sleutel met een aangepast oefenschema. Zo passen de toestellen zich aan jouw schema aan en slaan we jouw prestaties op. Na een grondige analyse stelt een ervaren persoonlijke begeleider een trainingsschema op. Deze manier van trainen verhoogt de efficiëntie van de work-out aanzienlijk en geeft je een perfect overzicht van je vorderingen.

Maak bij jouw eerste bezoek een afspraak met een van onze begeleiders. Zij antwoorden op al jouw vragen en helpen je meteen op weg.

Gepersonaliseerde fitness training

Verantwoord trainen met Technogym

Onze cardio-apparatuur is uitgerust met een 'Constant Pulse Rate'-functie, waardoor de trainingsintensiteit computergestuurd aangepast wordt aan de gewenste hartfrequentie.

 

Het beste team voor de beste follow-up

Monitorpakket I

Het monitorpakket I bestaat uit 50 minuten fitness initiatie met persoonlijke begeleiding die jouw schema op maat voor je opstelt.

Je begeleider houdt hierbij rekening met jouw persoonlijke doelen, eventuele letsels of andere factoren die jouw training beïnvloeden. Je begeleider kan je schema programmeren op een TGS Smartkey, zodat de toestellen zich automatisch aan jou aanpassen.

 

Monitorpakket II

Het monitorpakket II bestaat uit de opvolging van je fitness programma.

Met dit pakket kan je 5 sessies van 25 minuten reserveren met een persoonlijke begeleider. Die stuurt het programma samen met jou verder bij om jouw training zo te optimaliseren. Dit is de beste manier voor een optimale training.

 

Tarieven

  • Persoonlijke begeleiding: 30 €/30min
  • Te koop Technogymkey: 15 €

 

Meer weten over Persoonlijke begeleiding bij Stadium Coupure?

contacteer ons 

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden