Menu

Tabata Workout
Gent - Stadium Coupure

Wie zin heeft in een intense intervaltraining die uitdaagt om tot het uiterste te gaan, kan bij Stadium Coupure terecht voor een Tabata Workout. Elke les start met een stevige opwarming om blessures te voorkomen, waarna series van verschillende oefeningen met veel herhalingen elkaar afwisselen. Tussen deze herhalingen zijn er steeds korte pauzes om heel even tot rust te komen terwijl de hartslag toch hoog blijft, zodat je op korte tijd zoveel mogelijk resultaten boekt. Hoewel het tempo van deze les redelijk hoog ligt, kan je zelf de intensiteit bepalen afhankelijk van je fitnessniveau.

Het mooie is dat je voor al je inspanningen dubbel en dik beloond wordt met het afterburn-effect. Dit betekent dat je lichaam nog tot uren na de les meer calorieën verbrandt. Doe dus mee met de Tabata Workout als je die laatste kilootjes wil verbranden en strakker wil worden!

(deze les is enkel geschikt voor personen die geen lichamelijke klachten hebben aan de rug, nek, schouders of knieën)

Tabata Workout

Om het beste resultaat te bereiken, is het best deze les meerdere keren per week te volgen. Gelieve ons lessenrooster te raadplegen.

Tarief

Wildcard: inbegrepen in abonnement
Materiaal: gratis ter beschikking

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden