Ten gevolge de maatregelen en richtlijnen van de overheid en in de hoop de verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan zal Stadium voorlopig de deuren gesloten houden. We bieden onze excuses aan voor het ongemak. Je favoriete sportclub hoopt je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. Meer info
Menu

Uurrooster - Brussel Stadium1

top

  

Beginners

 

Beginners / Middelmatig

 

Middelmatig

 

Middelmatig / Gevorderd

 

Gevorderd

   


 

 

Shape lessen: Op zoek naar een leuke en energieke manier om gewicht te verliezen of onder controle te houden of om uw lichaam te verstevigen? Met de Shape lessen werkt u aan uw  silhouet.
 

 

Power lessen: Is uw uiterlijk een deel van uw dagdagelijks succes? Dan zijn krachttraining en spierversterkende oefeningen  perfect wat u nodig heeft.
 

 

Balance lessen: Als u op zoek bent naar een manier om een perfect evenwicht tussen lichaam en geest te vinden, dan bent u meer dan welkom in onze Balance lessen!
 

 

Fun & Move: U bent er van bewust dat sporten een positief effect heeft op uw gezondheid en levenskwaliteit. Ontspanning, amusement en nieuwigheden zijn voor u essentieel  voor een ideale training.
 

 

Sport lessen: U bent zowel indoor als outdoor sportief bezig, maar zou graag net dat tikkeltje beter presteren? Dan zijn deze lessen geknipt voor u!
 

 

Bij Stadium bereik je op 30' enorm veel, ontdek het zelf in onze 30' lessen. Deze groepslessen bieden een volwaardige training in slechts 30 minuten tijd!

 

Kies je STADIUM-vestiging om specifieke diensten te zien

Voor leden